Ste že izbrali popolno okolje za vaša poslovna srečanja?

 

Oddajte svojo povpraševanje in se prepričajte o naši ponudbi.

 

Pomlad in bližina poletnih dni so nemalokrat kot nalašč za organizacijo številnih poslovnih srečanj. Svoje poslovne dogodek boste v okviru družbe Terme Maribor lahko organizirali na kar treh lokacijah.

 

 

 velika dvorana habakuk small

 

 

Na več kot 1.600 m2 se razteza Kongresni center Habakuk, ki vključuje šest dvoran in sprejme skupno do 830 udeležencev. Poleg dvoran Turner, Priol in Minarik sta za organizacijo srečanja na razpolago še dva predprostora, namenjena raznovrstnim pogostitvam, sprejemom, prireditvam, lahko pa služita tudi kot razstavni prostor. Dodatno je na voljo tudi Diplomatski klub, namenjen diplomatskim srečanjem in tiskovnim konferencam na najvišjem nivoju.

  vec

 bellevue

 

 

Poleg srečanj v hotelu Habakuk boste popolnost poslovnega turizma lahko doživeli tudi v hotelu Bellevue. Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje in delovne sestanke moti le jutranje žvrgolenje ptic vam za potrebe manjših poslovnih dogodkov nudimo dve dvorani, v  velikosti 100 m2. Poleg tega je poslovnim gostom na voljo tudi Kamin soba, primerna za številne manjše dogodke.

 

vec

 sejna dvorana piramida

 

 

Iz pohorske narave v srce mesta Maribor

V samem osrčju mesta Maribor se nahaja hotel Piramida, ki vsebuje amfiteater, konferenčno dvorano in sejno sobo, na skupno več kot 320 m2.

 

vec