Travel-Shop-bonus

Zbirajte in koristite ob nakupu na VSE izdelke.

Sammeln Sie  und Nutzen Sie Ihr Treuebonus. Gilt auf ALLE Produkte.

 
ico darilo

Splošni pogoji poslovanja za imetnike kartice zvestobe Travel Shop.

Izdajatelj in lastnik kartice zvestobe Travel Shop (v nadaljevanju: kartica zvestobe) je družba Terme Maribor d.o.o, Ulica heroja Šlandra 10, 2000 Maribor, telefon: 02 23 44 300, fax: 02 23 44 330, e-mail: booking@termemb.si

Kartica zvestobe je identifikacijska kartica, ki je namenjena vsem kupcem. Kartico zvestobe lahko pridobi vsaka fizična polnoletna oseba. Kartice ne morejo pridobiti samostojni podjetniki in pravne osebe. Nakup ni pogoj za pridobitev kartice. Za pridobitev kartice je potrebno izpolniti pristopni obrazec, ki ga bodoči imetniki kartice dobijo v vseh trgovinah Travel Shop.

Kartica zvestobe je brezplačna in ni prenosljiva. Imetnik kartice zvestobe lahko zbira in koristi zbrane bonuse v vseh trgovinah Travel Shop ob nakupu izdelka, ki je posebej označen. Za posebne ugodnosti mora imetnik kartice zvestobe obvezno predložiti kartico zvestobe. Izdelki, ki so posebej označeni z bonusom, so namenjeni izključno imetnikom kartice zvestobe. Bonus je namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora.

Bonusi s kartico zvestobe izključujejo ostale popuste – popusti se ne seštevajo.

Podjetje Terme Maribor d.o.o. se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek pristopnega obrazca, skrbno varovalo, skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov, Pravilnika o varstvu osebnih podatkov Terme Maribor d.o.o.. ter Pogodbe o obdelavi osebnih podatkov, in jih brez privolitve imetnika ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot za namene poslovanja s kartico zvestobe in za obveščanje imetnikov o novostih poslovanja in ponudbe družbe.

Imetnik kartice zvestobe s podpisom pristopnega obrazca za kartico zvestobe izrecno soglaša, da se vsi dobljeni podatki uporabljajo, shranjujejo in vključujejo v bazo podatkov in računalniško obdelujejo za namene izdaje, pošiljanja in uporabe kartice ter dovoljuje izdajatelju, da njegove osebne podatke obdeluje za obveščanje imetnika o novostih poslovanja in ponudbe družbe.

Imetnik kartice zvestobe je dolžan posredovati izdajatelju spremembe osebnih podatkov.

Imetnik kartice zvestobe, ki ni državljan Republike Slovenije, izrecno soglaša, da se njegovi osebni podatki posredujejo na sedež podjetja Terme Maribor d.o.o.. in se obdelujejo na enak način kot osebni podatki imetnikov kartice zvestobe, ki so državljani Republike Slovenije.

Izgubo ali krajo kartice zvestobe je imetnik dolžan prijaviti neposredno na sedež družbe Terme Maribor d.o.o.., Ulica heroja Šlandra 10, 2000 Maribor ali katero koli poslovno enoto Travel Shop. Izdajatelj po prejemu prijave imetniku pošlje novo kartico zvestobe, s tem pa zapadejo vse morebitne ugodnosti, ki so bile na stari kartici.

Kartica zvestobe je veljavna do pisnega preklica izdajatelja.

Spremembe teh splošnih pogojev sprejme izdajatelj kartice enostransko ter imetnike kartice o njih obvesti preko objave na svoji spletni strani www.termemb.si.

Ti splošni pogoji stopijo v veljavo s 1.2.2014 in veljajo za vse imetnike kartice zvestobe Travel Shop. Z dnem pričetka veljavnosti teh splošnih pogojev prenehajo veljati vsi predhodni Splošni pogoji poslovanja s kartico zvestobe Travel Shop.

Splošna pravila poslovanja s kartico zvestobe so objavljena na spletni strani izdajatelja www.termemb.si.

Za pridobitev KARTICE ZVESTOBE Travel Shop, natisnite spodnji obrazec, ga izpolnite in oddate v vaši najbližji prodajalni Travel Shop, kjer boste prejeli KARTICO ZVESTOBE. (Pristopni obrazec dobite tudi v vseh prodajalnah Travel Shop)

pdfPristopni obrazec SI.pdf

pdfAnmeldeformular AT.pdf